Asociatia Cluburilor Lions District 124 Romania

Asociatia Cluburilor Lions District 124 Romania

Ziua Voluntariatului in Saptamana “Scoala Altfel” @ Dăruiește ziua ta ~ 2019

Dată: 31 December 2019
Draga LION/LEO, draga Prietene, LIONS CLUBS District 124 Romania are in acest an un nou proiect, initiat de Guvernatorul Dan Sain: “Daruieste Ziua t
[ Show more ]

4

Galantomi:

35

Donații:

4,860 RON

Sumă:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

Draga LION/LEO, draga Prietene,

LIONS CLUBS District 124 Romania are in acest an un nou proiect, initiat de Guvernatorul Dan Sain: “Daruieste Ziua ta de nastere”!

Este un proiect pe care il imbratisez asemenea tuturor colegilor mei LIONS Romania si pentru care am ales sa fac un gest simplu dar cu mare impact: ii invit pe toti prietenii mei, familia, colegii, sa imi faca cel mai frumos dar si, in locul clasicelor cadouri oferite cu ocazia zilei mele de nastere, sa faca o donatie pe aceasta platforma.

Poți dona online, prin plata cu cardul, pe pagina mea de donații deschisă aici:https://lions-clubs.galantom.ro/daruiesteziuata/fundraising_pages/create?id_project=699.

Împreună daruim mai mult!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îti place ideea, iti propun ca anul acesta, si de ziua ta, să sărbatorești într-un mod special, asemenea mie si colegilor mei LIONS Romania. Dă bucuria mai departe și îndeamnă-ți prietenii, familia, colegii, să fie alături de tine, alaturi de noi, donând suma pe care au alocat-o cadourilor pentru a susține unul dintre programele noastre educationale, în care tu crezi!

Valoarea minima a donatiei este de 30 lei si, pentru ca avem multi prieteni si stim ca toti sunt interesati de bunastarea societatii in care traim, muncim si ne crestem copiii, suntem convinsi ca, prin acest gest simplu, vom reusi sa acumulam suficient cat sa punem in practica si/sau sa dezvoltam programele tinta: programe educationale ale Lions D 124 Romania.