Robert Vlada - Asociatia Cluburilor Lions District 124 Romania

Pentru ca zilele de nastere fac lumea mai buna, am decis ca anul acesta sa-mi daruiesc ziua de nastere unei cauze nobile. Haideti sa sprijinim impreuna proiectul Ziua Voluntariatului in Saptamana “Scoala Altfel”!

150 RON Donatii stranse
6% Complete
2,500 RON Target
1 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie.

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză.

Împreună suntem mai buni!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe galantom.ro/daruiesteziuata


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociatia Cluburilor Lions District 124 Romania

Misiunea Cluburilor Lions este crearea şi menţinerea unui spirit de înțelegere între toţi oamenii prin oferirea voluntară de sprijin umanitar, celor aflați la nevoie. Membrii Lions contribuie zi de zi la realizarea acestei generoase misiuni prin implicarea în comunitate şi prin cooperare cu alte cluburi din țară și de peste hotare.

Ziua Voluntariatului in Saptamana “Scoala Altfel”

Acest nou si inedit program propus, de asemenea, de Guvernatorul Dan Sain, are ambitia de a promova voluntariatul in randul copiilor si tinerilor romani. 

Daruieste ziua ta ~ 2019

Draga LION/LEO, draga Prietene, LIONS CLUBS District 124 Romania are in acest an un nou proiect, initiat de Guvernatorul Dan Sain: “Daruieste Ziua ta de nastere”! Este un proiect pe care il imbrat

1 Donatii

Drăgan Tiberiu

150 RON
La mulți ani cu sănătate și bucurii !
04 Oct 2019