Împreună pentru ei

Odată cu venirea sărbătorilor Lions Bucharest Amaluna Campus Club, alături de Lions Club Reșița Kindness, Lions Club București Decan și sponsorii acestora, dorește să încălzească inimile celor aflați în situații defavorizate.

Proiectul vizează sponsorizarea unui centru maternal ce protejează mămicile și copiii lor de violența domestică. “Casa AGAR” oferă, printre altele, un adăpost stabil și sigur, hrană, asistenţă medicală, consilere, pregatire pentru viata independentă şi o atmosferă caldă de încurajare şi prietenie, precum şi un program educaţional de bază pentru mămicile și copiii ce au fost puși la grele încercări în urma unor experiențe greu de depășit. În prezent “Casa AGAR” are în grijă 6 mame și 7 copii din diferite zone ale țării. "Actul tău de bunătate poate fi salvarea cuiva" este sloganul nostru în care credem cu tărie și numai împreună putem oferi mămicilor și copiilor din Centrul Maternal Casa AGAR lucrurile de care aceștia au mare nevoie. Mai multe informații despre Centrul Maternal Casa AGAR puteți găsi pe pagina acestora de Facebook: https://m.facebook.com/touchedromania/?locale2=ro_RO și pe site-ul acestora: https://touchedromania.org/ Orice contribuție, oricât de mică, ne poate aduce ÎMPREUNĂ cât mai aproape de realizarea misiunii noastre.

[ Show more ]
Galantomi:

1

Donatii:

17

Suma:

1,544 RON

Evenimente fundraising

31 Dec 2020

Mos Craciun Galantom ~ 2020

In beneficiul: Împreună pentru ei

Galantom iți propune să fii tu Moș Craciun pentru cei la care Moșul nu ajunge, sau cei care au nevoie de ajutor.

1,544 RON

Suma:

1

Galantomi:
17 Donatii
31 Dec 2021

Daruieste ziua ta ~ 2021

In beneficiul: Împreună pentru ei

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă în schimb o donație pentru una dintre cauzele beneficiare cu care rezonezi.

0 RON

Suma:

1

Galantomi:
0 Donatii

Pagini fundraising

Vreau cadouri care fac diferența!

Odată cu venirea sărbătorilor Lions Bucharest Amaluna Campus Club, alături de Lions Club Reșița Kindness, Lions Club București Decan și sponso

1,500 RON Target
1,544 RON Suma
17 Donatii
100% Complete