Construirea unui Adăpost pentru Victimele Violenţei Domestice

Din experiența ultimilor ani, am constatat că nu este suficient  să acordăm doar asistență victimelor violenței domestice, ci trebuie să le oferim și alternativa unui spațiu de locuit în siguranță. Astfel, Lions Club Bistița în parteneriat cu Asociația AFI-ProFamilia și susținerea Asociației Cluburilor Lions din Romania, a demarat constuirea unui adapost pentru victimele violenței domestice in județul Bistița, având și sprijinul Consiliului Local Budacu de Jos, care a pus la dispoziție în mod gratuit terenul necesar.
Constuirea unui „Adăpsot pentru Victimele Violenței Domestice” în județul Bistița Năsăud este mai mult decăt necesară, în condițiile în care la fiecare 30 de secunde în România, o femeie este bătută de partenerul ei, 3 din 10 românce declară  că au fost agresate fizic, verbal sau psihic, una din 5 femei agresate  este omorâtă, iar pâna la ora actuală în acest județ nu există un asemenea serviciu social.
Fondurile colectate prin intermediul platformei Galantom vor fi utilizate pentru constuirea acestui centru social atat de necesa

[ Show more ]
Galantomi:

1

Donatii:

32

Suma:

3,155 RON

Evenimente fundraising

31 dec 2020

Daruieste ziua ta ~ 2020

In beneficiul: Construirea unui Adăpost pentru Victimele Violenţei Domestice

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă, în schimb, o donație pentru una dintre cauzele cu care tu simți că rezonezi. 

3,155 RON

Suma:

1

Galantomi:
32 Donatii

Pagini fundraising

Cel mai frumos cadou de ziua mea

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei

4,000 RON Target
3,155 RON Suma
32 Donatii
78.875% Complete