Cel mai frumos cadou de ziua mea

 

Ruxandra Draghici Asociatia Cluburilor Lions District 124 Romania

10% Complete
200 RON
Sumă strânsă
2,000 RON
Target
1
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Accesul la educatie este un drept fundamental al tuturor copiilor, insa, nu de multe ori, familiile din Romania se afla in impas atunci cand trebuie sa faciliteze acest drept. Educatia presupune un efort financiar de lunga durata, de la rechizite si hainute pentru scoala, pana la modalitati de a participa la clasele online. Lions Bucharest Amaluna Campus Club doreste sa vina in ajutorul acelor copii si tineri cu situatii financiare precare. Astfel a luat nastere “Bursa Amaluna” - o suma de bani anuala oferita odata cu inceperea anului scolar, pentru a usura eforturile ce tin de educatie pe care le fac zi de zi aceste familii. 

Acesti tineri au nevoie de ajutorul nostru pentru a-si indeplini visele! Donand pentru educatie, si tu poti ajuta un copil sa devina supererou!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Misiunea Cluburilor Lions este crearea şi menţinerea unui spirit de înțelegere între toţi oamenii prin oferirea voluntară de sprijin umanitar, celor aflați la nevoie. Membrii Lions contribuie zi de zi la realizarea acestei generoase misiuni prin implicarea în comunitate şi prin cooperare cu alte cluburi din țară și de peste hotare.

SUSŢIN PROIECTUL

Bursa Amaluna

Accesul la educatie este un drept fundamental al tuturor copiilor, insa, nu de multe ori, familiile din Romania se afla in impas atunci cand trebuie sa faciliteze acest drept.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

1 Donații

Pompilia Szellner

200 RON
La mulți ani OM frumos!
04 Jul 2022
Ruxandra Draghici : Asociatia Cluburilor Lions District 124 Romania
Cel mai frumos cadou de ziua mea